Lese din blogg?

Dato: 29.jan.2012   Kl: 13:15   Kategori: Bekka   Kommentarer: 0


Er det noen som vil at jeg skal lese bloggen deres?
Akkurat nå har jeg ganske lite å gjøre, bare skriv i kommentarfeltet!

~Bekka

Finger on the trigger..

Dato: 29.jan.2012   Kl: 12:58   Kategori: Bekka   Kommentarer: 0


Haha, derp picture FTW. Og ja, det er narutobamsen min. Har en hinatabamse også. Anbefaler dere ikke å kjøpe disse. Det er utrolig dårlig kvalitet på dem + at de koster 300.. Wasted money. Men de finnes på Gamestop hvis dere vil ha den.
Tror ikke jeg har nevnt det, men jeg er glad i Anime.

Eeh, begynte nylig å snø som pokker igjen. I løpet av denne uken er jeg død, tror jeg.

I år er det første gangen min skole skal ha et skoleball, eller vinterball, som det heter. Det skal skje i Mars. Jeg personlig har da aldri vært på et ball før, og er litt redd. Noen med erfaring om hvordan det er? Hva man gjør, osv?
De er så dårlig på å gi informasjon her. Men det dør jeg heldigvis ikke av. Vi får vite mer etter hvert.  
Det er er mest redd for er vel egentlig å gå i kjole. Det er jeg absolutt ikke vandt til. Men jeg overlever nok.
Det dumme er jo at vi skal ha det etter skoletiden,  på en Lørdag, tror jeg. Husker ikke datoen.


Hahah, til dere som ville se Hinata bamsen.. God I miss her haircut <3

Gleder meg til jeg skal male rommet mitt lilla. Rommet mitt atm er jo lysegrønt. Personlig liker jeg ikke grønn så utrolig godt, men det var den eneste fargen jeg fikk lov til å ha som ikke var like kjedelig. Fikk ikke lov til å ha soverommet mitt lilla den gang, siden foreldra mine trodde jeg ville gå lei av lilla fargen. Nope. 
Klarte å overtale dem til slutt. Blir nok malt i sommerferien. Yay! Men det blir lyselilla, men den skal ikke være for lys til at fargen blir døll, liksom. *finner ikke noe eksempel*

MEN DERE, vil dere at jeg skal starte med outfit?
Hadde vært koselig om noen ville det, haha. Isåfall må dere kommentere her 

 ~Bekka

Being a person is getting too complicated. Time to be an unicorn

Dato: 29.jan.2012   Kl: 12:32   Kategori: Bekka   Kommentarer: 0

 

 

Det er litt snø her på Sørlandet, bare sånn hint. ( Dette bildet ble tatt på fredag, kommet mer snø iløpet av helgen. *skyte meg selv*)
 
Den dumme snøen gjorde sånn at jeg kom ca. tre kvarter for seint på skolen på fredag. Oh joy. Men jeg var heldigvis ikke den eneste som kom forseint, så jeg døde ikke.

Snøen nådde meg opp til knærne når jeg gikk hjemover, det er lenge siden, det. Men det er i det minste ikke like kaldt i år som det var i fjor. Da var det oppe i nesten -20 her. Gjett om det er deilig når du alltid kommer en halvtime før skolen begynner.

I dag skal jeg i bursdag til min mormor, som fyller 64-65(eller noe sånt). Har ikke peiling lenger, lol.. I should know.


Me and my kitty, Solo! Haha, hun er født med derpface, dette var det fineste bildet jeg fikk av henne. Nå ligger hun må sengekanten min. Har rester fra i går, ostepop. Noe hun er gal etter... Jau, da blir det ''litt'' tigging fra henne. Og ikke bry dere om fjeset mitt, sminken min er kinda stygg i dag.


 Dette er forresten den fineste t-skjorten som finnes, de som sier meg imot, er en sopp. Bekka liker ikke sopper...
Og til dere som ser på bakgrunnen; Det er ikke så rotete som det ser ut, men ignorer det. Haha.. Bare meg som ikke orker å rydde opp.
Håret mitt ser sykt rødt ut?

~ Bekka

 

Lykke!

Dato: 28.jan.2012   Kl: 15:50   Kategori: Adele   Kommentarer: 0

Sjeldent jeg er glad i å bruke penger... men denne gangen var det virkelig verdt det! 
I dag har jeg kjøpt meg ny pc og et nytt tegnebrett!! A4, gigantisk :o  Pcen er en Toshiba, gidder ikke å sjekke ut nøyaktig hvilken modell... Brukte 6700 kr!!! Uff, jaja.. pappa kjøpte en Microsoft Office-pakke og Pinnacle (filmredigeringsprogram) til meg iallefall :D

 
Eg likar...

~Adele

en kreativ overskrift

Dato: 27.jan.2012   Kl: 19:57   Kategori: Adele   Kommentarer: 0

Kreativ ja?

Skulle bare si at jeg skal bare ha overnatting med bestevennene mine ("IRL") snart, så da drar jeg og blir borte en stund. Phoebe skulle visst også sove over hos ei ^^  Håper jeg ikke blir den eneste til å blogge i dag.. for jeg er vel ikke så interresant (aner ikke hvordan det skrives...) x)

Jeg har vel gitt opp på tegninga, skulle egentlig tegne hodelag også... også ble manen... wierd >.<''  Øvelse gjør mester, er det ikke det man sier?   100%©!!

Islandshester er så søte<3


Ja... jeg er stygg... <.<'

Men nå må jeg stikke!

~Adele εï3


 

Jeg blir så frustrert!

Dato: 27.jan.2012   Kl: 15:11   Kategori: Adele   Kommentarer: 0

Adele som blogger.

Jeg sitter fortsatt med denne tegningen, og den hadde sikkert vært ferdig for flere dager siden om ikke tegnebrettet/penna hadde gjort som det gjør HVER J*VLA DAG! Blir så frustrert! Det koster kjempemasse med et nytt brett, så forrige gang kjøpte vi bare en ny penn. Ja! Den funka, jeg var i lykkerus helt til den begynte å gjøre akkurat det samme som den forrige! For dere som ikke vet hva et tegnebrett er, se for dere et lite brett som er koblet til pc'n, den har en "skjerm" som forestiller pc-skjermen og pennen funker som en "blyant", og når du holder pennen lavt over brettet skal den funke som en vanlig mus, og når du trykker pennen ned på brettet så er det som om du holder inn venstre museknapp.

Nå har det seg sånn at når jeg tegner med den funker den en liten stund.. så klikker det. Prøv å hold inn venstre museknapp hele tiden. Det går ikke an å bruke den da? Nei... Sånn er det da når jeg holder pennen lavt over brettet også! Går ikke an å tegne da!? Jeg blir rett og slett gal snart. Jeg skal kjøpe meg ny pc snart, så der forsvinner en del penger, så er jeg nødt til å kjøpe nytt brett også? Lurer på om jeg skal klage, men er lenge siden jeg kjøpte det...

 Beklager for et litt sutrete innlegg... men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger.. :c

~Adele 

Kjedelig fridag

Dato: 27.jan.2012   Kl: 14:24   Kategori: Adele   Kommentarer: 0

Heihei!
Adele som blogger :)
 
 I dag hadde jeg vel egentlig tenkt å blogge masse, men så måtte jeg og pappa på politistasjonen for å lage pass til meg... vi ventet sinnsykt lenge og passet kommer ikke før noen dager. Jaja, har man ventet et år på bankkort kan man vel vente litt ekstra?

Atm sitter jeg å tegner og hører på musikk.. kanskje jeg skal vise fram litt av tegningene mine oppgjennom åra? Jaja, tegninga jeg tegner på nå har tatt meg evigheter og jeg begynner å bli litt lei. Er litt perfeksjonist så syns den må være "perfekt" x)

Sånn ser som regel mine skrivebøker o.l ut.. ikke bry dere om den faila anatomien.. x)

Jeg har fri i dag, sikkert planleggingsdag elns.. så nå venter jeg vel egentlig bare på at Phoebe og Bekka skal komme hjem fra skolen ^^ 

 
Stay tuned!

~Adele 

Da sier jeg hei, da~

Dato: 26.jan.2012   Kl: 22:18   Kategori: Bekka   Kommentarer: 0
Hello~

Dette er Bekka. Jenta fra Sørlandet. 
Noe jeg er ufattelig dårlig til, er det å skrive om meg selv, så unnskyld om jeg kjeder dere.

Jeg er født i 6. Januar. Er Januarbarn som Adele og Rebekka, noe som betyr at jeg er Steinbukken. 

Jeg er veldig pesimistisk, og det kommer dere sikkert til og merke av og til gjennom mine blogginnlegg.
Men musikk er veldig viktig for meg, og vennene mine. Spesielt Adele og Rebekka. Pleier vanligvis å kalle Rebekka for Phoebe, bare et sånt random kallenavn jeg kom med til henne en gang, og nå har det blirr ganske normalt for meg. 
Men jeg heter egentlig ikke Bekka. Mitt egentlige navn er Rebekka, noe som gjorde det ganske rart for meg. Å ha en bestevenn som heter det samme som meg. Det ble enda rarere når jeg fikk 2 nye jenter i klassen som heter Rebekka. Da sa jeg bare at jeg kunne kalles Bekka, og det har blitt siden da mitt ''navn''.  

Men jeg møtte dem i hvertfall via et spill alle spilte, som de andre også har sagt. Adele og Rebekka har kjent hverandre i 5 år, imens jeg er outsideren som kun har kjent dem( og dem meg) i 3.

Men av musikk så forguder jeg 30 Seconds to Mars. Og det har jeg gjort utrolig lenge. Det er bare noe med musikken deres som får meg i et bedre humør og i en ''tenkesone'' av følelser og sånt. Musikk som klarer det, er musikken jeg hører på. ( Også er Jared veldi kjekk...)

Men jeg har også en personlig blogg, du kan gjerne sjekke ut den hvis du vil. Men jeg tror jeg kommer til å skrive mer her enn hva jeg gjør på den en stund.

012_186344149_large

Hei der!

Dato: 26.jan.2012   Kl: 20:52   Kategori: Adele   Kommentarer: 0

Blir itj'nå fart, utn bart.
Nei, og det er helt sant. Selv om jeg ikke har noen bart, så er jeg fortsatt 100% trønder! Jeg heter Adele og har kjent Rebekka (a.k.a Phoebe) i fem år, og Bekka i tre. Det var jeg som introduserte dem for hverandre, og nå er vi tre så og si uadskillelige! :D Jeg er retarden som kommer med randome kommentarer og elsker å få andre til å le, men innerst inne er jeg utrolif følsom, og jeg skjuler følelsene mine godt. Da er det virkelig godt å ha venner som Phoebe og Bekka, de kan jeg fortelle alt til! Jeg har bare møtt Rebekka, og det var bare noen få timer.. så vi prøver på nytt denne sommeren<3 Det er lettere for meg å møte henne siden jeg og pappa kjenner noen som bor bare en times kjøretur unna henne... skulle ønske det var like lett å møte Bekka.. D: 

Personligheten min:

Jeg er en person som prøver å oppføre meg som andre vil at jeg skal oppføre meg, men det har begynt å slippe litt siden jeg begynte i 8. og ble kjent med nye folk. Jeg er vel nokså omtenksom, men har ikke så sterk "ryggrad" så jeg har litt lett for å bukke under press. I barnehagen var jeg den som gikk bort å lekte med de som satt alene, og jeg endte ofte opp alene selv... De som jobbet på barnehagen der når jeg gikk der husker meg faktisk enda! Utrolig, ikke sant?
Jeg er ekstremt random, noen ganger når jeg går hjem fra skolen med venner kan jeg begynne å løpe eller slenge meg ned i snøen, men det er bare fordi jeg er glad :D 
Jeg liker å sitte oppe lenge bare for å chatte med mine søte Rebekka'er   Og digger det når Phoebe finner et awesome spill, så sitter vi og gamer x3 En gang satt vi oppe til kvart på sju om morgenen, så fant vi ut at vi burde legge oss.. :3

Utseendet mitt:

Jeg er 1.59 ( sveeer ikke sant? :D) og den minste av oss tre... men det man ikke har i høyde har man i personlighet eller hva man sier..? Jeg har gråblå øyne, tror jeg, og rød-brunt hår, og da er det vel ikke mye mer å si om hvordan jeg ser ut x)


Randomt web-bilde så dere får se hvordan jeg ser ut nå.. 

Jeg er født og oppvokst i Trondheim og trives kjempegodt der, men jeg trenger ofte å komme bort fra bekymringer og stress og da er det godt å ta en tur til Steinkjer hvor mye av slekta mi bor. Det er også veldig herlig å sette fra seg tankene på bakken og sette seg opp på hesteryggen, det er der jeg trives best tror jeg. Kanskje i senga også..

Noen få ridebilder av meg... føler ikke for å be folk ta bilde av meg når jeg rir x)

Likes & dislikes!
Me gusta:

 • Hester
 • Tegning
 • Fotografering
 • Soving 
 • Is
 • Sommer
 • Bading
 • Penger
 • Memes
 • Drager
 • Og selvsagte ting som venner, familie osv

No me gusta:

 • Dyremisshandling
 • Awkward silences
 • Sykdommer
 • Tape og ekkelt søppel på bakken (får frysninger, haha)
 • Ski og ballsport (hater å gjøre det, suger fælt i det..)
 • Skyldfølelse, stress og bekymringer

Det var litt info om meg.. kommer sikkert en slags blogg som "10 ting du ikke visste om Adele" elns senere ;)

Atm sitter jeg på Skype med Rebekka♥ Ingen av oss tør å si noe da men.. <.<''

~Adele 

 

 

 

Helluuu:D

Dato: 26.jan.2012   Kl: 20:12   Kategori: Rebekka   Kommentarer: 0

Heei, eg heiter Rebekka, eller Phoebe som eg blir kalla av Bekka og Adeelis<3 ;) Og eg bur da på vest-landet. Er 14 år, men vil ikkje si at eg er ein fjortis da :P 

 oh well, eg har vel kjent Bekka i ca 3 år, og Adele i 5-6 :D Vi ble kjent via eit spill. Meg og Adele vart da først kjent der, også introduserte ho meg for Bekka:) Også har vi liksom bare blitt verdens mest awesome besevenner ftw :D Eg møtte Adele for første gang sist sommer når ho kom på besøk til meg, men gjett om vi snakka lite x) Skal nok få treffe Bekka snart oog da. Og det er ingenting som er bedre enn å sitte oppe heile natta å chatte på facebook med dei<3 ;) 

sååå... eg bur på ein "gård" , var ivartfall ein gård, har ikkje så mange dyr nå lenger, men har 1 hund som heiter Heidi, 4 katter og 1 hest som heiter Lucas ( vi skal snart selge han da:c )  Vel eg elsker hunder og hester:) har gått på rideleir kvert år siden eg var 7 år ( eller, i fjor var eit unntak)  Også elsker eg å tegne,  det er vel og noe vi 3 har til felles x) Også liker eg anime xD<3 

Eg har 3 søsken, men alle er nå flytta ut, dei 2 søstrene mine skal begge bli forfattere, ho eldste kjem snart ut med bok til og med:) så nå er eg for det meste heime aleine siden pappa og stemora mi er på jobb 24/7. Ja og da kan eg vel og si at foreldra mine ble skilt når eg va 8-9 år gammal.

Kan vel nevne litt om personligheta mi og da:)

Vel eg er den personen i klassen som "tar meg" av dei nye, og med det meiner eg at eg sørger for at dei har noen og vere med når dei andre i klassen ditcher dei :P Gjør aldri noe ille så eg blir vel kallt for engel til tider... x') Også blir eg kallt for "monster" fordi at eg liker og terge på dei andre jentene i klassen fordi at eg er høyere og sterkere enn dei xD har litt hobby problem til tider x)  trur bare eg tar og ramser opp noen stikkord om personligheta mi x')

- Lat (finner alltid på noe så eg slipper og gjere husarbeid når eg ikkje gidder xD )

- talmodig ( ingen som klarer og irritere meg utenom familien min :P )

-  Rolig

- barnslig til tider<3  

- liker stortsett all musikk- pop,rnb, hip hop, rap, alternative rock, rock, alternative metall osv. (men liker ikkje rein metall eller musikk som vart lagd før 90-tallet)

-  dømmer ingen  for noe som helst:)

- B- menneske :3 soveee<3 sleep all day party all night!:D 

- liker å spille spill slikt som DragonSoul (WOW lignende x) ) hadde faktisk lan med Adele ein gang :'D ftw

- HATER alt som har med ski/snowboard og ballsport som fotball og handball >.> 

 

Oooooogså litt om utseende mitt x)

Eg er 167 cm høg. Har mørke/djupe blå auge. Er vel egentlig mørk blond, men har farga håret mitt brun/rødt :P Legger nok ut eit bilde ein gang:) Også meiner mange at eg ser ut som at eg er 16-18 år xD er ikkje alltid like gøy til tider,dei fleste buss sjåfører trur nemlig aldri at eg er eit barn men ein student som har glemt studentbevise sitt og vil komme billigere inn :P *sigh*

 

Phoebe~

  Vi er tre jenter på 14 år. Adele, Rebekka og Bekka. Vi bestemte oss for å ha en blogg sammen.

  Legg oss til som venn

  picture


hits